Skip to main content
[columns] [span6]

Specialist in het verzekeren van exclusieve auto’s.

Sportwagenpolis is specialist in het verzekeren van exclusieve auto’s. Voor auto’s met een waarde boven de € 35.000,00 hebben we de mogelijkheid van vaste premies. Er volgt in dit geval geen premiestijging bij een schuldschade. U hoeft geen b/m verklaring te overleggen, maar u hoeft alleen te verklaren dat u de laatste 5 jaar geen schade hebt gereden. Ook voor klassieke sportwagens kennen wij scherpe tarieven. De auto zal dan op basis van de taxatiewaarde worden verzekerd. U kunt hieronder uw gegevens invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons.

[hr]

Populaire merken

Wij verzekeren o.a. de volgende merken:

[hr] [/span6][span6]

Offerte aanvragen

1 Stap 1
2 Stap 2
3 Stap 3
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis heeft sinds medio 2022 ook een label voor het midden- en kleinsegment, deAutoPolis. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook voor uw andere voertuig een geheel vrijblijvende offerte.

Staat de auto op een bedrijf of prive?
Waarde gebaseerd op:

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftVorige
volgendekeyboard_arrow_right
[/span6][/columns]