Porsche

Porsche is in de eerste plaats een sportwagenbouwer. De 911, Boxster en Cayman zijn echte sportwagens. Het Duitse merk wordt is tegenwoordig ook in andere segmenten actief. De Cayenne is zeer serieus te nemen in de SUV-klasse. De Panamera is te beschouwen als een vierdeurs sportwagen. In 2014 komen de Macan (het kleine SUV-broertje van de Cayenne) en de 918 Spyder beschikbaar. Die laatste is de spirituele opvolger van de Carrera GT en geldt als de sportwagen van de toekomst met een vermogen van maar liefst 895 pk.

 

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Porsche sportwagens. Sportwagenpolis biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw Porsche met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Sportwagenpolis biedt maatwerk voor iedere exclusieve autoverzekering. Dat betekent wij per aanvraag bekijken welke verzekeraar het beste bij de klant past.

Waarde:

Afhankelijk van de leeftijd van de Porsche kunnen wij de auto verzekeren op basis van taxatiewaarde, aanschafwaarde of op nieuwwaarde. In de laatste twee gevallen volstaat het aanleveren van een aankoopnota. Wanneer de Porsche wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde geldt een termijn van 36 maanden. Mocht de auto worden gestolen of total loss gereden, dan zal de verzekeraar de taxatiewaarde uitkeren.

Taxatiewaarde aanvullend:

Indien de Porsche verzekerd wordt op taxatiewaarde, is het belangrijk ten alle tijde de actuele waarde door te geven aan de verzekeraar. Hiermee voorkomt u dat met de auto onderverzekerd bent. Mede gezien de waarde ontwikkelingen bij de luchtgekoelde Porsches de laatste jaren, is dit belangrijk.

Alarmeis:

Tevens zullen wij per aanvraag bekijken welke alarmeis wordt gesteld door de verzekeraars. Daarom het belangrijk dat wij weten welk alarm is ingebouwd en of de Porsche ’s nachts in een afgesloten ruimte geparkeerd staat. Dit kunt u aangeven in de aanvraagmodule.

Vaste premie:

In alle gevallen werken wij met een vaste premie. Dat betekent dat de premie niet aangepast wordt na het veroorzaken van een schade. U hoeft geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. Slechts een verklaring dat u de laatste 5 jaar niet bij een diefstal- of schuldschade betrokken bent geweest, volstaat.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right