Skip to main content

Over Sportwagenpolis

In 2009 is het label Sportwagenpolis opgezet vanuit een allround assurantiekantoor. In eerste instantie onder de naam Porsche-polis vanwege de liefde voor Porsche.

Echter, binnen de kortste keren kregen wij uit ons netwerk ook regelmatig het verzoek om andere merken exclusieve auto’s te verzekeren. Porsche-polis werd Sportwagenpolis. Het bleek een slimme zet. De vraag naar een goede en betaalbare verzekering voor exclusieve auto’s is groot, maar het aantal aanbieders is beperkt en veel assurantiekantoren hebben geen ervaring met dit segment. Het zorgde voor een stormachtige groei van Sportwagenpolis.

Contact Sportwagenpolis

Ontstaan vanuit passie

Inmiddels kunt u bij Sportwagenpolis voor meer terecht dan alleen het verzekeren van uw exclusieve auto of klassieker. Ook voor andere zaken die komen kijken bij het verzekeren van uw wagen bent u bij ons aan het juist adres: van taxaties tot de inbouw van een voertuig volgsysteem.

Naast het verzekeren van exclusieve auto’s bieden wij ook goede verzekeringsmogelijkheden voor het verzekeren van uw overig exclusief bezit: uw woning, boot, kunst en lijfsieraden etc.
‘Snelheid’ is waar het om draait bij Sportwagenpolis. Snelheid zit in onze aderen. Niet alleen vanwege onze voorliefde voor snelle sportwagens, maar ook omdat we houden van snel schakelen. Letterlijk én figuurlijk, want: wie vandaag een offerte aanvraagt, heeft doorgaans dezelfde dag antwoord.

Snelheid

Snel schakelen, daar houden wij van

Maatwerk

Uw bezit, uw verzekering

Deskundig

Kennis van zaken en ervaren

Bereikbaar

Wij staan klaar voor onze klanten

De gezichten achter Sportwagenpolis

Ons team: Martin van Dijken, Nadja van Arkel, Minke van Beek en Edwin Marcus.

Meer dan verzekeren

Naast verzekeren biedt Sportwagenpolis in samenwerking met haar partners ook taxaties, LoJack peilsysteem installaties en detailing aan.

Sportwagenpolis Services

Voertuig Taxatie

Sportwagens en Klassiekers

LoJack Peilzender

Na-diefstalsystemen

Detailing

Voertuig cosmetica