Skip to main content

Specialist in het verzekeren van kunst en sieraden.

Sportwagenpolis verzekert exclusief bezit. Naast ons specialisme in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s biedt Sportwagenpolis tevens de mogelijkheid om uw kunst en sieraden te verzekeren.

Ik wil mijn kunst of sieraden verzekeren

Kunst & Sieraden

Bezit u kunst, sieraden, antiquiteiten, muziekinstrumenten of een bijzondere verzameling? Met de kostbaarhedenverzekering zijn getaxeerde kostbare bezittingen wereldwijd verzekerd tegen diefstal, beroving, verlies of beschadiging. Een standaard verzekeringsproduct is vaak niet toereikend voor de kostbare bezittingen. De dekking van een kostbaarhedenverzekering is zeer uitgebreid; de premiestelling is bovendien gunstig.

Het verzekeren van sieraden en kunst is maatwerk en kan niet standaard worden aangeboden. Daarom maken wij graag een afspraak met u voor een inventarisatie, zodat uw bezit op de juiste wijze verzekerd wordt.

Bel: 085 876 95 59Mail Sportwagenpolis

Verzekering kernpunten

  • Allrisk dekking zonder eigen risico
  • Werelddekking, maximaal 3 maanden aaneengesloten
  • Uitbreiding collectie: nieuw verkregen kostbaarheden verzekeren wij automatisch tot maximaal 25% van het verzekerd bedrag van de rubriek waartoe de kostbaarheden behoren
  • Taxatie van de kostbaarheden bij aanvang van de verzekering is verplicht. Iedere zes jaar is hertaxatie noodzakelijk
  • Stellenclausule
  • Als verloren of gestolen kostbaarheden worden teruggevonden nadat de verzekeraar een schadevergoeding heeft betaald, heeft u de volgende keuze:
    a. u houdt de kostbaarheden en betaalt de schadevergoeding aan de verzekeraar terug; of
    b. u geeft de kostbaarheden aan de verzekeraar en houdt de schadevergoeding die de verzekeraar heeft betaald.