Specialist in het verzekeren van Bentley

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Bentleys. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Bentley met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

Bentley van nieuw tot 10 jaar oud

bentley-newDe verzekering van een nieuwe Bentley dient inhoudelijk goed geregeld te worden.Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarde-, aanschafwaarde- of taxatiewaarderegeling tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 30 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

Bentley van 10 jaar en ouder

Bentley-klassiekSportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw Bentley indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade.

Offerte aanvragen

This form does not exist