Bentley

In de beginjaren hield Bentley zich, met succes, bezig met autosport. Begin jaren 30 werd Rolls-Royce eigenaar van het Britse merk. Vanaf 1955 verschenen er Bentleys op basis van modellen van Rolls-Royce. Bentley werd in 1998 door BMW verkocht aan Volkswagen. Het portfolio bestaat nu uit de sportauto’s: Continental GTC en GT Convertible. De Flying Spur is een sportieve limousine, terwijl vlaggenschip Mulsanne een Rolls-Royce Ghost tegenhanger is. Sinds kort heeft Bentley met de Bentayga zelfs een SUV in het gamma.

 

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Bentleys. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Bentley met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

Bentley van nieuw tot 10 jaar oud

bentley-newDe verzekering van een nieuwe Bentley dient inhoudelijk goed geregeld te worden.Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarde-, aanschafwaarde- of taxatiewaarderegeling tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 30 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

Bentley van 10 jaar en ouder

Bentley-klassiekSportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw Bentley indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right