Skip to main content

Oldtimer

Sportwagenpolis verzekert eveneens oldtimers. Onder oldtimers verstaan wij een unieke bijzondere auto’s welke slechts hobbymatig gebruikt worden. Naast deze oldtimer auto bent u tevens in het bezit van een dagelijkse auto.

Offerte aanvragenMeer info over de verzekering

Verzekering kernpunten

Wanneer uw bijzondere auto de leeftijd van 10 jaar heeft bereikt, dan kunnen wij deze auto als oldtimer verzekeren. De oldtimer autoverzekering is een mooi product en kent een aantal unieke voorwaarden.

  • Verzekering op basis van taxatiewaarde. De waarde in het taxatierapport bepaalt de uitkering bij totaal verlies.
  • Vaste premie. U hoeft geen schadevrije jaren te overleggen en de premie is vast. Deze verandert niet na het veroorzaken van een schade.
  • U mag maximaal 12.500 km per jaar rijden.
  • Tot € 50.000,00 taxatiewaarde geen alarmeisen. Daarboven gelden andere eisen, afhankelijk van het type voertuig en de taxatiewaarde.
  • Uw voertuig is verzekerd bij puzzelritten, autoshows en club evenementen.

Taxatierapport

Om de waarde van de klassieker te bepalen dient een taxatierapport te worden opgesteld. Deze taxatie dient te worden gedaan door een erkende taxateur aangesloten bij Fehac of VRT. De waarde in het rapport is bepalend voor de uitkering bij totaal verlies.

Offerte aanvraag

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Oldtimers. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Oldtimer met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens hieronder invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

1 Stap 1
2 Stap 2
3 Stap 3
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis heeft sinds medio 2022 ook een label voor het midden- en kleinsegment, deAutoPolis. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook voor uw andere voertuig een geheel vrijblijvende offerte.

Staat de auto op een bedrijf of prive?
Waarde gebaseerd op:

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftVorige
volgendekeyboard_arrow_right