Skip to main content

SHIELD Detailing

SHIELD in Leek is gespecialiseerd in de volledige cosmetica van uw auto en werkt met hoogwaardige producten zoals XPEL- lakbeschermingsfolie en Modesta glasscoating.

Ik wil mijn auto laten beschermenMeer info

XPEL Lakbeschermingsfolie

Om uw autolak in topconditie te houden, dan is deze beschermingsfolie echt een must. XPEL-folie wordt machinaal gesneden, specifiek voor jou auto. Folie van XPEL is het beste in zijn soort. Deze ‘Paint Protection Film’ is vrijwel onzichtbaar en biedt een geweldige bescherming voor de lak van een auto tegen steenslag, krassen en waskrassen. De duurzame folie heeft een revolutionaire eigenschap: zelf herstellend. Krassen verdwijnen automatisch door warmte, waardoor jouw auto altijd glanst als nieuw.

Modesta Glascoating

Met een glascoating van Modesta is de lak van uw auto optimaal verzegeld. Door de unieke samenstelling van Modesta krijgt uw lak de hoogst mogelijke spiegel-reflectie (glans). Door de hardheid van de coating (9h) wordt de lak van uw auto langdurig beschermd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten op onze website of neem even contact met ons op en wij staan u graag ter woord.

SHIELD Detailing

Kamerlingh Onnesstraat 12A
9351 VD Leek
Mobiel: 06 55 86 17 19
Telefoon: 0594 202 406
info@shielddetailing.nl
www.shielddetailing.nl