Audi

De grote modellenfamilie start bij de compacte A1 (3- en 5-deurs). De A3 is een segment hoger gepositioneerd en wordt geleverd als driedeurs, Sportback, sedan en cabriolet. Middenklasser A4 is te bestellen als limousine, station en opgehoogde Allroad. Voor een coupé en openauto kun je terecht bij de A5, de sportback uitvoering is gebruiksvriendelijker. Een klasse hoger staat de A6, deze Mercedes E-klasse tegenhanger is verkrijgbaar als sedan, Avant en Allroad. Het vlotte TT-duo behelst een coupé en roadster. De A7 is een sportiever gelijnd alternatief voor de A6. Met de R8 heeft het Duitse merk een volbloed sportwagen in huis. De Q2, Q3, Q5 en Q7 vormen de SUV-lijn. Topmodel A8 is in de meest luxe vorm verkrijgbaar met een krachtige W12 en een verlengde wielbasis. Het S- en RS-label voorzien Audi’s modellen van een krachtkuur.

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Audi’s. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Audi met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

Audi van nieuw tot 5 jaar oud

AudiRS6-newDe verzekering van een nieuwe Audi dient inhoudelijk goed geregeld te worden. Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarderegeling of aanschafwaarde tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 30 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00. Van de Audi RS6 tot de Audi Q7 V12; veel Audi rijders zijn inmiddels goed bij Sportwagenpolis verzekerd.

Audi van 5 tot 10 jaar oud

Audi-5-tot-10-jaarVoor de verzekering van een Audi maken wij een offerte op maat. De premie is gebaseerd op de oorspronkelijke nieuwwaarde en u dient aantoonbaar schadevrije jaren te verleggen. Bij schade aan de Audi kunt u in overleg met ons de auto laten herstellen bij een aangesloten schadehersteller. Indien u uw gegevens aan de rechterzijde invult, dan ontvangt u spoedig een offerte in uw email box.

Audi van 10 jaar en ouder

Audi-KlassiekerSportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw Audi indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade. Voor deze verzekering dient u wel te beschikken over een exclusief Audi model. Neem gerust contact met ons op om te bekijken of uw Audi in aanmerking komt voor de klassieke polis.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right