Specialist in het verzekeren van Corvette

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Corvettes. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Corvette met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

Corvette van nieuw tot 5 jaar oud

corvette verzekeringDe verzekering van een nieuwe Corvette dient inhoudelijk goed geregeld te worden. Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarderegeling of aanschafwaarde tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 35 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

Corvette van 5 tot 10 jaar oud

Corvette-5-tot-10-jaarVoor de verzekering van een Corvette maken wij een offerte op maat. De premie is gebaseerd op de oorspronkelijke nieuwwaarde en u dient aantoonbaar schadevrije jaren te verleggen. Indien u uw gegevens aan de rechterzijde invult, dan ontvangt u spoedig een offerte in uw email box.

Corvette van 10 jaar en ouder

Corvette klassiekSportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw Corvette indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right