Skip to main content

LoJack Voertuig Peilzender

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie.

LoJack na-diefstalsysteem bestellenMeer info

Waarom een LoJack Peilzender?

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLU7-VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist.

Regelmatig wordt het LoJack VLU7-VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. De redenen hier voor zijn:

  • LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
  • LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
  • LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.

Kosten

De kosten voor de installatie en entreekosten voor het Lojack voertuig volgsysteem bedragen in combinatie met:

  • 3-jarig abonnement; € 514,– Exclusief BTW*.
  • 5-jarig abonnement; € 614,– Exclusief BTW*.
Bestel uw LoJack na-diefstalsysteem

* Bij verlenging van het abonnement na afloop van de initiële aanbieding bedragen de kosten van het abonnement € 102,- Exclusief BTW per jaar.