Skip to main content

Specialist in het verzekeren van pleziervaartuigen.

Als eigenaar van een boot mét of zonder zeil, kunt u aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt met of door uw vaartuig aan derden. Een aansprakelijkheidsverzekering particulieren (AVP) biedt soms dekking voor schade veroorzaakt door een vaartuig waarbij de motor minder dan 4 pk heeft en/of een zeil kleiner dan 16m2 heeft. Wordt niet aan beide vereisten voldaan, dan is dit risico nooit verzekerd.

Door deze twee vereiste vallen de meeste boten niet onder de dekking van de AVP. Het antwoord is dus niet voor iedereen hetzelfde! Mocht u willen of uw boot op uw AVP is verzekerd en voor welke gebeurtenissen, dan zoeken wij dit graag voor u uit

Schade aan uw boot zelf (casco) is nooit op een AVP verzekerd.

Ik wil mijn pleziervaartuig verzekerenMeer info

Verzekeringsdekking

U kunt uw vaartuig verzekeren voor aansprakelijkheid, eventueel aangevuld met een (beperkt) cascodekking. Hiermee bent u aanvullend verzekerd voor schade aan uw eigen vaartuig.

Offerte aanvragen

Aanvullende dekkingen

In aanvulling op de bovengenoemde dekkingen, is het mogelijk een ongevallenverzekering voor opvarenden af te sluiten. Een ongevallenverzekering biedt dekking als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeval. Tevens heeft u de mogelijkheid om aanvullend een pechhulp- of rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Vaargebied

Afhankelijk van uw wensen bieden wij een verzekering aan met als vaargebied:

  • Nederland (inclusief zeedekking);
  • Europa (inclusief zeeën);
  • Wereldwijde dekking.

Offerte aanvraag

1 Step 1
Gegevens aanvrager
Verzekeringsgegevens
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right