Specialist in het verzekeren van Lamborghini

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Lamborghinis. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Lamborghini met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

Lamborghini van nieuw tot 5 jaar oud

Lamborghini newDe verzekering van een nieuwe Lamborghini dient inhoudelijk goed geregeld te worden. Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarderegeling of aanschafwaarde tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 35 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

Lamborghini van 5 tot 10 jaar oud

lamborghini-5-tot-10-jaarVoor de verzekering van een Lamborghini maken wij een offerte op maat. De premie is gebaseerd op de oorspronkelijke nieuwwaarde en u dient aantoonbaar schadevrije jaren te verleggen. Indien u uw gegevens aan de rechterzijde invult, dan ontvangt u spoedig een offerte in uw email box.

Lamborghini van 10 jaar en ouder

Lamborghini klassiekSportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw Lamborghini indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade.

Offerte aanvragen

Uw gegevens:
Voornaam:
Achternaam:
Straat + huisnummer:
Postcode
Woonplaats
(Mobiel) telefoonnummer:
Geboortedatum:
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf, tenaamstelling bedrijf:
Gegevens van het te verzekeren voertuig:
Kenteken (indien bekend)
Merk + Type:
Oorspronkelijke nieuwwaarde
Aankoop- of taxatiewaarde
Waarde gebaseerd op:
Meldcode (indien bekend)
Stalling in afgesloten ruimte
Overige gegevens:
Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.
Kenteken
Aanvullende informatie: