Donkervoort

Joop Donkervoort startte in 1978 zijn eigen sportwagenfabriek. In Lelystad worden de auto’s ontwikkeld en met de hand gebouwd. De modellen zijn geïnspireerd op de Lotus Super Seven. De D8 GTO vormt de basis van het modellengamma. Voor de aandrijving worden de sportwagens voorzien van Audi-krachtbronnen. Donkervoorts zijn ‘compromisloos’, veel puurder wordt autorijden niet mede door het ontbreken van elektronische hulpmiddelen.

 

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Donkervoorts. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Donkervoort met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

Donkervoort van nieuw tot 5 jaar oud

Donkervoort newDe verzekering van een nieuwe Donkervoort dient inhoudelijk goed geregeld te worden. Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarderegeling of aanschafwaarde tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 35 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

Donkervoort van 5 tot 10 jaar oud

Donkervoort 5-tot-10-jaarVoor de verzekering van een Donkervoort maken wij een offerte op maat. De premie is gebaseerd op de oorspronkelijke nieuwwaarde en u dient aantoonbaar schadevrije jaren te verleggen. Indien u uw gegevens aan de rechterzijde invult, dan ontvangt u spoedig een offerte in uw email box.

Donkervoort van 10 jaar en ouder

IM000239.JPG
IM000239.JPG

Sportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw Donkervoort indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right