[columns] [span6]

Specialist in het verzekeren van exclusieve auto’s.

Sportwagenpolis is specialist in het verzekeren van exclusieve auto’s. Voor auto’s met een waarde boven de € 35.000,00 hebben we de mogelijkheid van vaste premies. Er volgt in dit geval geen premiestijging bij een schuldschade. U hoeft geen b/m verklaring te overleggen, maar u hoeft alleen te verklaren dat u de laatste 5 jaar geen schade hebt gereden. Ook voor klassieke sportwagens kennen wij scherpe tarieven. De auto zal dan op basis van de taxatiewaarde worden verzekerd. U kunt hieronder uw gegevens invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons.

[hr]

Populaire merken

Wij verzekeren o.a. de volgende merken:

[hr] [/span6][span6]

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[/span6][/columns]