Skip to main content
[columns] [span6]

Logo PSNH

Ook voor het verzekeren van uw Porsche biedt PSNH goede mogelijkheden. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van Porsches.

Enkele kenmerken van deze speciale Porsche verzekering:

  • Vaste premie, deze veranderd niet na het veroorzaken van een schade.
  • U hoeft geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen.
  • Snelle schade service via PSNH bij een Porsche specialist.
  • Porsches vanaf 8 jaar te verzekeren op basis van taxatiewaarde.
  • Alarmeisen afhankelijk bouwjaar en nieuwjaar.
  • Bij speciale Porsche uitvoeringen uitgebreide voorwaarden mogelijk.
[hr]

Porsches nieuw tot 5 jaar oud

De verzekering van een nieuwe Porsche dient inhoudelijk goed geregeld te worden. Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarderegeling tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 35 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

[hr]

Porsches van 5 tot 14 jaar oud

Voor de verzekering van een Porsche vanaf 5 jaar rekenen wij met vaste premies. Afhankelijk van het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, is de WA een vast bedrag. De Casco premie is een vast percentage van de oorspronkelijke cataloguswaarde. Porsches van 8 jaar en ouder worden verzekerd op basis van taxatiewaarde.

[hr]

Porsche klassiekers van 15 jaar en ouder

Sportwagenpolis kent een speciaal vast tarief voor Porsche van 15 jaar en ouder. De Porsche zal worden verzekerd op basis van taxatiewaarde. Het taxatierapport is 36 maanden geldig. De premie is vast, ook na een schade zal deze niet veranderen. De premie is eenvoudig uit te rekenen:

7.500 km per jaar: WA € 75,00 en casco 1,25% van de taxatiewaarde
10.000 km per jaar: WA 125,00 en casco 1,25% van de taxatiewaarde

Het eigen risico bij schade bedraagt € 450,00.

Premies exclusief 21% assurantiebelasting.

PSNH heeft geen rol in het adviseren, bemiddelen en afsluiten van de Porsche verzekering. Daarvoor verwijzen wij u naar Sportwagenpolis. Indien u bijgaande link invult, dan ontvangt u spoedig een offerte van Sportwagenpolis.

[hr] [/span6][span6]

Offerte aanvragen

[/span6][/columns]