Skip to main content

Sportwagenpolis: specialist in het verzekeren van uw exclusief bezit.

 

In 2009 is het label Sportwagenpolis opgezet vanuit een allround assurantiekantoor. In eerste instantie onder de naam Porsche-polis vanwege de liefde voor Porsche.

 

Echter, binnen de kortste keren kregen wij uit ons netwerk ook regelmatig het verzoek om andere merken exclusieve auto’s te verzekeren. Porsche-polis werd Sportwagenpolis. Het bleek een slimme zet. De vraag naar een goede en betaalbare verzekering voor exclusieve auto’s is groot, maar het aantal aanbieders is beperkt en veel assurantiekantoren hebben geen ervaring met dit segment. Het zorgde voor een stormachtige groei van Sportwagenpolis.

Inmiddels kunt u bij Sportwagenpolis voor meer terecht dan alleen het verzekeren van uw exclusieve auto of klassieker. Ook voor andere zaken die komen kijken bij het verzekeren van uw wagen bent u bij ons aan het juist adres: van taxaties tot de inbouw van een voertuig volgsysteem.

Exclusief bezit:

Naast het verzekeren van exclusieve auto’s bieden wij ook goede verzekeringsmogelijkheden voor het verzekeren van uw overig exclusief bezit: uw woning, boot, kunst en lijfsieraden etc.

‘Snelheid’ is waar het om draait bij Sportwagenpolis. Snelheid zit in onze aderen. Niet alleen vanwege onze voorliefde voor snelle sportwagens, maar ook omdat we houden van snel schakelen. Letterlijk én figuurlijk, want: wie vandaag een offerte aanvraagt, heeft doorgaans dezelfde dag antwoord.

Vragen? Neem contact op met Martin, Edwin of Gjalt.

 

Team Sportwagenpolis