Martin van Dijken, Edwin Marcus & Gjalt Algra.

 

Ik was nog geen tien jaar oud toen ik in een noord-Gronings dorpje voor het eerst een Porsche 911 zag staan. Ik was op slag verliefd; een passie was geboren.

Ondanks mijn voorliefde voor sportwagens, en dan vooral voor Porsches, koos ik in eerste instantie voor een hele andere carrière: ik ging aan de slag in de assurantiën. Ik heb eerst jarenlang in loondienst gewerkt, maar in 2012 begon ik mijn eigen allround assurantiekantoor.

Met dat kantoor was ik actief op het gebied van hypotheken, (zorg)verzekeringen, en financieringen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2010 startte ik met een speciale verzekering voor Porsches en zag de Porsche-polis het levenslicht.

Bij verzekeringen voor alleen Porsches bleef het niet. Binnen de kortste keren kreeg ik vanuit mijn netwerk ook verzoeken om andere merken exclusieve auto’s te verzekeren. Van het een kwam het ander en Porsche-polis werd omgedoopt tot Sportwagenpolis. De zaken gingen al gauw zo goed dat ik in 2015 het assurantiekantoor vaarwel zei zodat ik alle tijd had om me te richten op Sportwagenpolis.

Het bleek een slimme zet. De vraag naar een goede en betaalbare verzekering voor exclusieve auto’s is groot, maar het aantal aanbieders is beperkt en veel assurantiekantoren hebben geen ervaring met dit segment. Het zorgde voor een stormachtige groei van Sportwagenpolis. Medio 2016 is Edwin Marcus me daarom komen versterken en per 1 juni 2020 Gjalt Algra. Gjalt is een ervaren man op het gebied van het verzekeren van exclusieve objecten en zal zeker gaan bijdragen aan het verder uitbouwen van een mooie klanten- en autoportefeuille.

Inmiddels kunt u bij Sportwagenpolis voor veel meer terecht dan alleen het verzekeren van uw exclusieve auto of klassieker. Ook voor andere zaken die komen kijken bij het verzekeren van uw wagen bent u bij ons aan het juist adres: van taxaties tot de inbouw van een voertuig volgsysteem. Ook het leasen van een youngtimer/oldtimer behoort tot de mogelijkheden.

‘Snelheid’ is waar het om draait bij Sportwagenpolis. Snelheid zit in onze aderen. Niet alleen vanwege onze voorliefde voor snelle sportwagens, maar ook omdat we houden van snel schakelen. Letterlijk én figuurlijk, want: wie vandaag een offerte aanvraagt, heeft doorgaans dezelfde dag antwoord.

 

Vragen? Neem contact op met Martin, Edwin of Gjalt.