Skip to main content

Logo LoJack

 

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologiesamenwerking met de politie en internationale associatie.

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLU7-VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist.

Regelmatig wordt het LoJack VLU7-VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. De redenen hier voor zijn:
• LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
• LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
• LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.

Wat kost het?

De kosten voor de installatie en entreekosten voor het Lojack voertuig volgsysteem bedragen in combinatie met:

  • 1-jarig recovery-abonnement; € 404,– Exclusief BTW*.
  • 3-jarig recovery-abonnement; € 569,– Exclusief BTW*.
[btn text=”Bestel hier uw LoJack na-diefstalsysteem” tcolor=#FFF bcolor=#FF7300 thovercolor=#FFF bhovercolor=#E47300 link=”http://www.lojack.nl/sportwagenpolis.html” target=”_blank”]

 

* Bij verlenging van het abonnement na afloop van de initiële aanbieding bedragen de kosten van het recovery-abonnement € 102,- Exclusief BTW per jaar.