Skip to main content
[columns] [span6]

 

Verzekering op maat

Het aanschaffen van een nieuwe auto is leuk! Maar na de aanschaf dient u nog wel een goede verzekering te sluiten. Ook daarvoor kunt u terecht bij ’t Jan Scholten Team.

 

’t Jan Scholten Team heeft in dat kader een samenwerking gesloten met Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Sportwagenpolis kent de markt goed en heeft ruime ervaring in het verzekeren van auto’s in dit segment.

Waarom uw verzekering sluiten via ’t Jan Scholten Team?

  • Scherpe premie en goede voorwaarden
  • Direct verzekert wegrijden
  • Schadeherstel via ’t Jan Scholten Team

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kent de verzekering 3 jaar nieuw- of aanschafwaarde regeling of taxatiewaarde regeling (vanaf 8 jaar).

 

Speciaal tarief voor de Mazda MX-5:

Voor het verzekeren van uw Mazda MX-5 kent Sportwagenpolis een speciaal tarief. Om voor dit speciale tarief in aanmerking te komen, is het lidmaatschap van b.v. een MX-5 club geen vereiste.

’t Jan Scholten Team heeft geen rol in het bemiddelen, adviseren en sluiten van de verzekering.  Daarvoor verwijzen wij u naar Sportwagenpolis.

Offerte ontvangen? Indien u uw gegevens rechts invult, ontvangt u spoedig een offerte op maat.

 

N.B. Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto’s. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto’s kunt u bij ons terecht. Indien u uw gegevens rechts invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

[/span6][span6]

Offerte aanvragen

1 Stap 1
2 Stap 2
3 Stap 3
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis heeft sinds medio 2022 ook een label voor het midden- en kleinsegment, deAutoPolis. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook voor uw andere voertuig een geheel vrijblijvende offerte.

Staat de auto op een bedrijf of prive?
Waarde gebaseerd op:

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftVorige
volgendekeyboard_arrow_right
[/span6][/columns]