Verzekering op maat

Het aanschaffen van een nieuwe auto is leuk! Maar na de aanschaf dient u nog wel een goede verzekering te sluiten. Ook daarvoor kunt u terecht bij ’t Jan Scholten Team.

 

’t Jan Scholten Team heeft in dat kader een samenwerking gesloten met Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Sportwagenpolis kent de markt goed en heeft ruime ervaring in het verzekeren van auto’s in dit segment.

Waarom uw verzekering sluiten via ’t Jan Scholten Team?

  • Scherpe premie en goede voorwaarden
  • Direct verzekert wegrijden
  • Schadeherstel via ’t Jan Scholten Team

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto kent de verzekering 3 jaar nieuw- of aanschafwaarde regeling of taxatiewaarde regeling (vanaf 8 jaar).

 

Speciaal tarief voor de Mazda MX-5:

Voor het verzekeren van uw Mazda MX-5 kent Sportwagenpolis een speciaal tarief. Om voor dit speciale tarief in aanmerking te komen, is het lidmaatschap van b.v. een MX-5 club geen vereiste.

’t Jan Scholten Team heeft geen rol in het bemiddelen, adviseren en sluiten van de verzekering.  Daarvoor verwijzen wij u naar Sportwagenpolis.

Offerte ontvangen? Indien u uw gegevens rechts invult, ontvangt u spoedig een offerte op maat.

 

N.B. Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto’s. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto’s kunt u bij ons terecht. Indien u uw gegevens rechts invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Uw gegevens:
Voornaam:
Achternaam:
Straat + huisnummer:
Postcode
Woonplaats
(Mobiel) telefoonnummer:
Geboortedatum:
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf, tenaamstelling bedrijf:
Gegevens van het te verzekeren voertuig:
Kenteken (indien bekend)
Merk + Type:
Nieuwwaarde of taxatiewaarde
Meldcode (indien bekend)
Stalling in afgesloten ruimte
Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.
Kenteken
Aanvullende informatie: