Skip to main content

Insurance

Ook voor het verzekeren van uw auto kunt u bij de Bue Automotive terecht. In samenwerking met Sportwagenpolis bieden wij een autoverzekering op maat.

Offerte aanvragen

Uw exclusieve auto verzekerd

Sportwagenpolis is specialist in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Iedere aanvraag is verschillend. In de offertes wordt hiermee rekening gehouden. Om een offerte op maat te kunnen maken worden er een aantal belangrijke zaken gevraagd. Naast enkele persoonlijke gegevens zijn dat uiteraard gegevens van de auto en het gebruik ervan.

Offerte aanvragen

Offerte ontvangen?

In onderstaand formulier kunt u alle gegevens invullen en u ontvangt dan binnen één werkdag een offerte op maat van Sportwagenpolis.

Heeft u nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met de mensen van Sportwagenpolis via het contactformulier bovenaan. Wilt u specifieke informatie over de Sportwagenpolis verzekering, dan kunt u onderstaande VERZEKERINGSKAART downloaden.

de Bue Automotive heeft geen rol in het adviseren, bemiddelen en afsluiten van de verzekering. Daarvoor verwijzen wij u naar het team van Sportwagenpolis.

Verzekeringskaart Sportwagepolis (.pdf)

Offerte aanvraag

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van uw exclusieve auto. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw auto met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens hieronder invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat.

1 Stap 1
2 Stap 2
3 Stap 3
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis heeft sinds medio 2022 ook een label voor het midden- en kleinsegment, deAutoPolis. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook voor uw andere voertuig een geheel vrijblijvende offerte.

Staat de auto op een bedrijf of prive?
Waarde gebaseerd op:

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftVorige
volgendekeyboard_arrow_right