Skip to main content

Verzekeren van uw bezit

Sportwagenpolis verzekert exclusief bezit. Naast ons specialisme in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s biedt Sportwagenpolis tevens de mogelijkheid om alle exclusief bezit op privé vlak te verzekeren tegen goede voorwaarden en premies. De verzekeraars waarmee wij samenwerken voor het verzekeren van voertuigen bieden tevens uitstekende mogelijkheden voor het verzekeren van uw woning, sieraden en overig inboedel. Ook de wettelijke aansprakelijkheid kan hierin worden meegenomen.

 
 

Maatwerk

Het verzekeren van exclusief bezit is maatwerk en kan helaas niet standaard worden aangeboden. Voor welk bedrag dient uw woning verzekerd te worden, hoe is het huis beveiligd, wat is de bouwaard van uw woning, hoeveel sieraden hebt u in uw bezit, is er veel kunstwerk in het huis aanwezig? Allemaal vragen die invloed hebben op de premie en voorwaarden.

Wij van Sportwagenpolis kunnen u ondersteunen en adviseren in het maken van de juiste keuzes. Onze samenwerking met experts en taxateurs zorgen voor een juiste waarde bepaling van uw kostbare roerende en onroerende zaken.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor, telefoon 085-8769559 of aanvraag@sportwagenpolis.nl.