Moving Intelligence ontwikkelt en produceert zeer hoogwaardige systemen op het gebied van voertuigbeveiliging, wagenparkbeheer en rittenregistratie. Door ervaring en inzicht in de markt te combineren, biedt Moving Intelligence een totaalpakket waarmee u wordt ontzorgd en u “elke beweging onder controle” heeft.

Peilzenderreeks

De Mi-Peilzenderreeks is het nieuwe systeem met dekking in heel Europa. De Mi7 t/m Mi9, elk met hun eigen functies (zie tabel). Deze systemen zorgen ervoor dat uw voertuigen goed vindbaar zijn bijvoorbeeld na diefstal.

De Mi peilzender heeft de afmeting van een luciferdoosje. Daardoor kan het overal en niet zichtbaar worden geïnstalleerd. Het systeem is voorzien van een eigen voeding en is daardoor zeer eenvoudig te installeren. Uiteraard is de peilzender geïntegreerd in het vertrouwde Moving Intelligence platform. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid de Mi peilzender op het platform en in de MiApp te zien!

 • Eenvoudige installatie
 • Interne accu
 • Niet te saboteren
 • Makkelijk in gebruik
 • Draadloos
 • Dekking in heel Europa
 • Scherpe tariefstelling
 • Inzicht in actuele status peilzender op Moving Intelligence platform/MiApp

Werking van de Mi7

De Mi7 meldt zich eenmaal per dag door een signaal te sturen vanuit de locatie waar het object zich bevindt. Daarna schakelen zij zichzelf direct weer uit. Wanneer het object gestolen wordt, dient u contact op te nemen met de meldkamer. Zij zullen op afstand het systeem activeren naar diefstal modus. De Mi7 maakt gebruik van GSM en Radio Frequentie; en daarnaast ook nog gebruik van GPS.

De Mi8/Mi9 Peilzender

De Mi8 en de Mi9 hebben een grotere accu, waardoor ze o.a. een langere levensduur hebben. De Mi8/Mi9 hebben op basis van 1 signaal per etmaal een levensduur van 6 jaar. Het is ook mogelijk de signaalfrequentie te verhogen naar 3 keer per 24 uur. Hierdoor wordt de levensduur van de accu wel verkort omdat het stroomverbruik toeneemt.

Daarnaast biedt Moving Intelligence by Technocon de Mi50, de MiBlock en de Mi9 peilzender ten behoeve:

 • Mi50/MiBlock         VbV-SCM – Voertuigvolgsysteem
 • MiBlock                  VbV-SCM – Startonderbreker
 • Mi9 Peilzender       VbV-SCM – TV01 (Terugvindsysteem)

Voor specifieke productinformatie zie:

(Mi7 t/m Mi9), (Mi50) & (MiBlock),

Alarmsysteem aanvragen

1. Gegevens voertuig:
Kenteken:
Merk + Type:
Meldcode:
Bouwjaar:
2. Persoonlijke gegevens (als de auto zakelijk is aangeschaft, ga door naar punt 3)
Voorletter(s):
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Straat + huisnr:
Postcode + woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
IBAN:
3. Zakelijke gegevens:
Bedrijfsnaam:
Postcode + huisnummer:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
KvK nummer:
BTW nummer:
IBAN:
4. Alarmcontact:
Naam contact persoon:
Telefoonnummer:
Verificatie wachtwoord alarmcentrale:
5. Hardware:
Genoemde prijzen zijn excl. BTW:
Aanvullende informatie:
Voor VbV/SCM certificering (Voertuigvolgsysteem en Terugvindsysteem) dient een voertuig te beschikken over VbV/SCM gecertificeerde basisbeveiliging (Startonderbreker en/of Alarmsysteem met hellingshoekdetectie). VbV/SCM gecertificeerde installatie (Mi50/MiBlock/Mi9) dient plaats te vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW