McLaren

McLaren Automotive (voorheen McLaren Cars) is een Britse autofabrikant opgericht in 1989. McLaren is gespecialiseerd in het maken van auto’s gebaseerd op Formule 1-technologie. Het bedrijf werkt nauw samen met Team McLaren, en is onderdeel van de McLaren Group. McLaren Cars wordt geleid door Ron Dennis, wie meer dan 20 jaar het McLaren F1 team met succes heeft geleid.

De eerste wagen van het bedrijf was de McLaren F1, een sportwagen ter waarde van £640.000,- (ongeveer $ 1.150.000,-). De F1 was een driezits coupé met de chauffeur in het midden van de wagen. De wagen werd ontworpen door Gordon Murray, die ook een aantal van de racewagens voor McLaren ontwierp. De 6064 cc V12 motor werd ontwikkeld door BMW.

De productie van de originele F1 begon in 1992. Het LM-model werd geïntroduceerd in 1995 en het GT-model in 1997. De GTR werd gebouwd van 1995 tot 1997. Productie van de McLaren F1 werd afgerond in mei 1998, met een totale productie van honderd auto’s. Varianten waren de 64 F1 (street car), 5 LM, 3 GT, 9 GTR95, 9 GTR96 en 10 GTR97.

De McLaren F1 GTR werd ontwikkeld van de F1 road car.

Sportwagenpolis is specialist op het gebied van het verzekeren van Aston Martins. Wij bieden een specifiek product voor het verzekeren van uw Aston Martin met unieke kenmerken. U kunt uw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken wij een offerte op maat voor u.

McLaren tot 10 jaar oudMcLaren Nieuw

De verzekering van een nieuwe McLaren dient inhoudelijk goed geregeld te worden. Wij bieden u een verzekering met een nieuwwaarde-, aanschafwaarde- of taxatiewaarderegeling tot 36 maanden zonder beperkingen. Het betreft een vaste premie; een b/m verklaring hoeft niet te worden overlegd. De leeftijd van de bestuurder dient min. 30 jaar te zijn, geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende de laatste 5 jaar en cataloguswaarde van de auto is minimaal € 80.000,00.

McLaren van 10 jaar en ouder

McLaren oudSportwagenpolis kent een speciaal tarief voor het verzekeren van uw McLaren indien deze 10 jaar of ouder is. Het betreft een klassiekerpolis waarbij de auto wordt verzekerd op basis van taxatiewaarde. U hoeft voor deze verzekering geen b/m verklaring met schadevrije jaren te overleggen. De premie voor deze klassieker verzekering is vast en veranderd ook niet na het veroorzaken van een schade.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf; betreft het een BTW auto?
Kunt u BTW verrekenen?

Gegevens van het te verzekeren voertuig:

Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Waarde gebaseerd op:
Stalling in afgesloten ruimte:

Overige gegevens:

Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waarde gebaseerd op:
Staat de auto op een bedrijf of prive?

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right