Samenwerking met Sportwagenpolis!

Veel tussenpersonen streven naar totaal relaties en een hoge polis dichtheid. Echter, voor het verzekeren van exclusieve auto’s moet men de klant nogal eens doorverwijzen naar een andere verzekeraar of direct writer. Sportwagenpolis wil deze tussenpersonen ondersteunen en een oplossing bieden. Geen instap fee, geen maandelijkse bijdrage. Maar juist die polissen in eigen beheer houden door samen te gaan werken met Sportwagenpolis.

Indien u meer informatie wenst over de samenwerking met Sportwagenpolis en de voorwaarden die wij stellen, dan kunt u contact opnemen met Martin van Dijken of een email sturen aan info@sportwagenpolis.nl.

Offerte aanvraag

Voor samenwerkende verzekeringskantoren hebben wij een speciaal aanvraagformulier gemaakt. Indien u via onderstaande offerte aanvraag de gegevens invult van uw klant en uw kantoor, ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons kantoor.

Uw gegevens:
Voornaam:
Achternaam:
Straat + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
(Mobiel) telefoonnummer:
Geboortedatum:
Beroep / bedrijf:
Staat de auto op een bedrijf of prive?
Indien bedrijf, tenaamstelling bedrijf:
Gegevens van het te verzekeren voertuig:
Kenteken (indien bekend):
Merk + Type:
Is het voertuig bedoeld voor hobbymatig gebruik?
Indien ja, heeft u nog een auto voor dagelijks gebruik?
Oorspronkelijke nieuwwaarde (incl. BTW en BPM):
Aankoop- of taxatiewaarde (incl. BTW en BPM):
Waarde gebaseerd op:
Meldcode (indien bekend):
Stalling in afgesloten ruimte:
Overige gegevens:
Sportwagenpolis verzekert niet alleen exclusieve auto's. Ook voor de verzekering van uw eventuele andere auto's kunt u bij ons terecht. Als u onderstaande gegevens invult ontvangt u ook hiervoor een vrijblijvende offerte.
Kenteken:
Aanvullende informatie: